Lämmitys, vesi ja ilmastointi – alan ammattilaiset apunasi Rovaniemellä

Pohjois-Suomen LVI Oy on täyden palvelun LVI-liike Rovaniemellä. Kauttamme saat korkealaatuiset vesikalusteet sekä kaikki tarvitsemasi tuotteet lämmitykseen ja ilmastointiin. Toteutamme myös kaikki LVI-asennukset ja -huollot niin yksityis- ja yritysasiakkaille kuin taloyhtiöillekin.

LVI-tarvikkeiden myynti

Toimimme laadukkaiden LVI-tuotteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjänä. Valikoimastamme löydät:

  • vesikalusteet (hanat, wc-laitteet, tarvikkeet ym.)

  • lämmitykseen liittyvät tuotteet (patterit, varaajat, säätölaitteet, kattilat, pumput, kaukolämpövaihtimet ym.)

  • IV-tuotteet (IV-koneet, suodattimet, kanavistot ym.)

  • huoltotarvikkeet (viemärin avaus-/puhdistusaineet, raikastimet ym.).

Olemme apunasi juuri sinun kohteeseesi sekä tarkoitukseesi parhaiten sopivien tuotteiden löytämisessä ja valitsemisessa. Tunnemme myymämme tuotteet läpikotaisin ja luotamme niiden korkeaan laatuun, kestävyyteen sekä toimintavarmuuteen sataprosenttisesti.

LVI-asennukset

Toteutamme kaikkien myymiemme tuotteiden asennukset. Lisäksi työskentelemme ammattitaidolla sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteissa. Teemme pienet ja nopeat hommat sekä laajemmatkin urakat pesukoneen kytkennästä aina ilmanvaihtojärjestelmän asennukseen. Laaja-alainen osaamisemme takaa toimivan ratkaisun löytymisen jokaisessa tilanteessa ja kohteessa. Takaamme työnjäljellemme aina ehdottoman korkean laadun.

LVI-huollot

Saat kauttamme LVI-huoltopalvelut joustavalla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme muun muassa:

  • viemäritukosten avaukset

  • putkien sulatukset

  • vuotojen korjaukset (vesi- ja lämpöjohdot, viemärit)

  • patteri- ja linjaventtiilien vaihto- ja huoltotyöt

  • IV-kanavistojen puhdistus- ja säätötyöt.

Voit ottaa meihin yhteyttä akuuteissakin tilanteissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pyrimme saapumaan paikalle mahdollisimman ripeästi!

Kutsu paikalle osaava LVI-asentaja!

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi LVI-asioissa Rovaniemellä sekä laajasti Meri-Lapin ja Lapin alueella, olipa kyseessä sitten lämmitykseen liittyvät ongelmat tai uuden vesikaluston hankkiminen.


Kun tarvitset apuamme nopeasti, soita! Kysyäksesi lisää palveluistamme tai jättääksesi tarjouspyynnön, voit myös laittaa sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Jäämme odottamaan yhteydenottoasi.

Lue lisää yrityksestämme